Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Aνιχνευτές χρυσού ενοικίαση από 10 € την ημέρα


         Aνιχνευτές    χρυσού  ενοικίαση  από  10 € την  ημέρα 
                         Ανιχνευτές   Χρυσού , Ραβδοσκόπους ,   Εκκρεμές , Γεωφυσικούς

Ενοικιάζουμε  εξελιγμένους   ανιχνευτές χρυσού   με πλήρη αναβάθμιση  για μεγάλο βάθος   και με διαχωρισμό  μετάλλων.    
\Σε όλους τους ανιχνευτές  μας δίνουμε εγγύηση επιστροφή χρημάτων ενοικίασης  στην περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση τους     .
 Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα να σας ενημερώσουμε ποιος ανιχνευτής ταιριάζει στην έρευνα σας  . 

            Αποστολή σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο  με courier  

Whats up : 6974115407 F2G: 6906836170 CU : 6956615312  



Ενοικίασεις ανιχνευτών από 60 ευρώ τις 10 μέρες
Η εταιρία μας διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα πλέον εξελιγμένα μοντέλα ανιχνευτών χρυσού και μετάλλων προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ     που με αυστηρά κριτήρια έχει επιλέξει και προωθεί. Μοντέλα ξηράς, υποβρύχια, ερασιτεχνικά, επαγγελματικά,

Ακόμα και για το πολυσυζητημένο χόμπι του "θησαυροκυνηγιού" είμαστε οι μόνοι με τόσο εξελιγμένες προτάσεις αλλά και το σημαντικότερο  τις οικονομικότερες λύσεις ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ  δίνοντας την επιλογή σε όλους τους πελάτες μας να μην ξοδέψουν υπέρογκα ποσά για μια άσκοποι  αγορά σε ένα ανιχνευτή που τον χρειάζονται μερικές μέρες .
Η εταιρεία μας έχει συγκεντρώσει  μια τεράστια γκάμα  εξελιγμένων ανιχνευτών   όλων των τύπων  των ποιον επώνυμων εταιριών , η αξιοπιστία των ανιχνευτών που έχουμε επιλέξει μας δίνει την δυνατότητα να εγγυούμαστε ακόμα και την επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση των ανιχνευτών που θα ενοικιάσεται η θα αγοράσετε     .
Έχουμε  την δυνατότητα να παραδίδουμε και να παραλαμβάνουμε στο χώρο σας  τους ανιχνευτές που επιλέγεται για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ    χωρίς καμιά επιβάρυνση



Την εμπιστοσύνη  σας την κερδίζουμε  με πράξης
Δωρεάν:  Τηλεφωνική υποστήριξη όλες τις μέρες  & αργιών
Καθημερινά από της 09:00 πμ 15:00  &  18:00μμ -  23:00μμ  .
Δωρεάν:  Άμεση παράδοση και παραλαβή  από τον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα
 Δωρεάν :  Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά σε όλους τους ανιχνευτές
Εγγύηση : επιστροφής χρημάτων
Δωρεάν  : Εγγύηση  καλής λειτουργιάς   2 έως 3 χρονιά σε όλους τους ανιχνευτές 
 Δωρεάν : Συμβουλές  & μυστικά έρευνας
 Δωρεάν : Εκπαίδευση 
Δυνατότητα  συμμετοχής  στην έρευνα σας  με τους ποιο εξελιγμένους ανιχνευτές
Ενοικίαση ανιχνευτών από € 10 την μέρα  και δωρεάν μεταφορά στον χώρο σας

 Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα να σας ενημερώσουμε ποιος ανιχνευτής  μετάλλου ταιριάζει στην έρευνα σας στην οικονομικότερη  λύση.




Η ενοικίαση ανιχνευτών μέταλλου δεν απαγορεύεται  και δεν υπάρχουν ποινικές κυρώσεις στον  ενδιαφερόμενο χρήστη . Κάποιοι δήθεν επαγγελματίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους υποψήφιους ενδιαφερομένους με απώτερο σκοπό την τυφλή πώληση των ανιχνευτών μετάλλου  χωρίς  να δίνουν την δυνατότητα δοκιμής στον ενδιαφερόμενο.
Η δυνατότητα  της ενοικίασης των ανιχνευτών μετάλλου – χρυσού  προστατεύει τον ενδιαφερόμενο αγοραστή από μια άσκοπη και δαπανηρή αγορά , και του δίνει την δυνατότητα να εκτιμήσει αντικειμενικά  όλες τις δυνατότητες που έχει ο ανιχνευτής αγνοώντας  τα κατευθυνόμενα λογία των πωλητών .
Η έντονη λασπολογία κάποιον  πωλητών  για δήθεν απαγόρευση  στις ενοικίασης ανιχνευτών, είναι ψευδές γιατί η νομοθεσία είναι ίδια προς την  αγορά και προς την ενοικίαση , ο απώτερος σκοπός τους είναι το γρήγορο κέρδος  με μεθόδους περασμένων εποχών.
Οι απαρχαιωμένες μέθοδοι πώλησης που προσπαθούν κάποιοι δήθεν πωλητές με ανιχνευτές μετάλλου χαμηλού προφίλ  μεθοδεύουν να   τρομοκρατήσουν  τους  πιθανούς αγοραστές ώστε να τους αποτρέψουν για δοκιμή και να τους προωθήσουν στην κατευθυνόμενη μάρκα η τύπο ανιχνευτή που θέλουν να ξεστοκάρουν με μια  γρήγορη πώληση  .
Όλες αυτές οι προσπάθειες τους   πέφτουν στο κενό , αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε . 

Ο σεβασμός προς των αγοραστή αποδεικνύεται  από των πωλητή όταν του δίνεται η επιλογή της δόκιμης  και της σύγκρισης.
Στο κατάστημα μας δίνουμε τις δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να συγκρίνουν τις δυνατότητες  από όλους τους τύπους  και μάρκες ανιχνευτών με την  υπηρεσία  της ενοικίασης  σε πολύ χαμηλές τιμές  .
Προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές την δυνατότητα της σωστής αγοράς ενός αξιόλογου δοκιμασμένου  ανιχνευτή χρυσού.
  
 
Επισήμανσητου υπουργείου για την ενοικίαση:
1. Οι συσκευές που διατίθενται προς ενοικίαση θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στο παραπάνω ειδικό μητρώο.

2. Οι ενοικιαστές των παραπάνω μηχανημάτων θα πρέπει κατέχουν την κατά νόμο άδεια προκειμένου να προβαίνουν στην χρήση των μηχανημάτων που ενοικιάζουν, προσκομίζοντας προηγουμένως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με το 2. Σχετικό.

3. Η χρήση ανιχνευτών μετάλλου άνευ αδείας, τιμωρείται σύμφωνα με αρ. 62 του ανωτέρου 1 σχετικού.
 Παράγραφος 1.: «Η κατοχή ανιχνευτών ή και οργάνων τελεί υπό τον έλεγχο των Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠ. ΠΟ.Τ).
Προς τούτο κατά την πώληση ή και απόκτηση καθ’ οιονδήποτε τρόπο των ανιχνευτών ή και οργάνων στην ημεδαπή, επιβάλλεται να συμπληρώνεται από τους ιδιώτες έντυπο δελτίο κατοχής ανιχνευτών ή και οργάνων, όπως το συνημμένο στην παρούσα παράρτημα, συνοδευόμενο από επικυρωμένο αντίγραφο, από Δημόσια Αρχή, Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Το πρωτότυπο του δελτίου αυτού, η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης του οποίου θα βαραίνει τόσο τους ιδιώτες αγοραστές ή ιδιοκατασκευαστές όσο και τους πωλητές οργάνων διασκόπησης για τα στοιχεία που υποχρεούται να δηλώνει έκαστος, αποστέλλεται από τον αγοραστή στην αρμόδια Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών του ΥΠ.ΠΟ.Τ., στην οποία τηρείται ειδικό μητρώο.
Το ειδικό αυτό μητρώο τηρείται και σε ψηφιακή μορφή, είναι δε προσιτό στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Τ. ή άλλων Υπουργείων και άλλων αρμοδίων αρχών. Την ίδια υποχρέωση συμπληρώσεως και αποστολής του εντύπου δελτίου υπέχουν και όσοι εισάγουν στην ελληνική επικράτεια ανιχνευτές και όργανα, τα οποία απέκτησαν στην αλλοδαπή. Μετά την περιέλευση του ανωτέρω δελτίου και την εγγραφή στο ειδικό μητρώο εκδίδεται σχετική βεβαίωση.»





Whats up : 6974115407 F2G: 6906836170 CU : 6956615312


Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος των χαμένων θησαυρών. Οι θρύλοι μας αναφέρονται σε εκατοντάδες θησαυρούς πού  παραμένουν θαμμένοι από την αρχαιότητα (κτερίσματα μεγάλης αρχαιολογικής αξίας), από την Τουρκοκρατία (χρυσά νομίσματα και πολύτιμα πετράδια) και από τη γερμανική κατοχή και τον ελληνικό εμφύλιο (χρυσός και λίρες). Σύμφωνα με μαρτυρίες των χρυσοθήρων, οι μισοί Έλληνες επιδίδονται στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Κάθε χρόνο πωλούνται περισσότεροι από 3.000 ανιχνευτές μετάλλων.


Τι ψάχνουν οι χρυσοθήρες
1. Οι θησαυροί που συνήθως βρίσκονται στην Ελλάδα είναι αρχαία κτερίσματα, τα οποία προέρχονται από τη συνήθεια των αρχαίων Ελλήνων να θάβουν τους νεκρούς με τα προσωπικά τους αντικείμενα. 
2. Τουρκικά χρυσά πεντόλιρα, τα έκρυβαν προτού αποχωρήσουν οι τούρκοι διοικητές των απελευθερωμένων περιοχών της Ελλάδας, με την ελπίδα ότι η οθωμανική αυτοκρατορία θα ανακαταλάμβανε τα χαμένα εδάφη και αυτοί θα επέστρεφαν να ξαναβρούν τα πλούτη τους. 
3. Χρυσές λίρες παλαιάς κοπής της βασίλισσας Βικτορίας, που έκρυψαν οι αντάρτες ή οι Γερμανοί. Τις λίρες έστελναν ως βοήθεια οι σύμμαχοι Άγγλοι προς τις ανταρτικές ομάδες του ΕΛΑΣ, του ΕΔΕΣ, του Ψαρρού και άλλες οι οποίες δρούσαν στην κατεχόμενη Ελλάδα.


Η αγορά ενός χάρτη θέλει μεγάλη προσοχή και αυτό γιατί το 90% των χαρτών που πωλούνται είναι πλαστοί. Αυτοί πού επιδίδονται στην πώληση πλαστών χαρτών είναι, σε μεγάλο ποσοστό, οι μουσουλμάνοι της Θράκης, αλλά και στην Τουρκία και Βουλγαρία πουλάνε παλαιωμένους με τεχνητό τρόπο χάρτες, ώστε να ξεγελάνε τα υποψήφια θύματα τους. Συνήθως η ηλικία αυτού πού πουλάει έναν χάρτη παίζει ρόλο, μια και όσο πιο ηλικιωμένος είναι, τόσο πιο αυθεντικός θεωρείτε και ο χάρτης από ορισμένους χρυσοθήρες.
Η τιμή που μπορεί να φθάσει ένας χάρτης είναι μέχρι και 15.000 ευρώ. Το πρώτο, πρακτικό τεστ αξιοπιστίας ενός χάρτη είναι η αντιπαραβολή του με τον επίσημο στρατιωτικό της συγκεκριμένης περιοχής. Όχι πως αυτό εξασφαλίζει τη γνησιότητά του, αλλά είναι το πρώτο βήμα εξακρίβωσής της. 
Οι χάρτες πού είναι περιζήτητοι και φυσικά βρίσκονται σπάνια, είναι τα τοπογραφικά της KGB. Στους χάρτες αυτούς βρίσκονται αποτυπωμένες οι κρυψώνες όπλων, πυρομαχικών και χρυσών λιρών πού δημιούργησε ο Δημοκρατικός στρατός κατά την αποχώρηση του. Κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τις κρυψώνες αυτές τις επέλεξαν Σοβιετικοί αξιωματούχοι, εκτελώντας εντολές της Μόσχας.

 
Τα σημάδια θησαυρού
Συνήθως στην περιοχή όπου θεωρητικά μπορεί να βρίσκεται ο θησαυρός υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια, όπως: πηγές νερού, κάποιο μεγάλο δέντρο, ένα μικρό ξωκλήσι, σπηλιές των οποίων η είσοδος έχει σφραγιστεί, δυο-τρεις μικροί λόφοι. Τέτοια σημεία επέλεγαν οι αντάρτες για να είναι πιο σίγουροι πως όταν θα επέστρεφαν θα αναγνώριζαν πιο εύκολα το μέρος. Αυτή η μέθοδος όμως έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους «κυνηγούς», αφού το τοπίο στις περισσότερες περιοχές έχει αλλάξει. Ο μεγάλος πλάτανος μπορεί να έχει καεί, το ξωκλήσι να έχει γκρεμιστεί και οι λόφοι να έχουν ισοπεδωθεί για να γίνουν αυτοκινητόδρομοι. Ακόμη και το βάθος στο οποίο υποτίθεται ότι έχει κρυφτεί ο θησαυρός μπορεί να έχει αλλάξει. Π.χ., το ένα μέτρο μπορεί να έχει γίνει 50 πόντοι ή 5 μέτρα. Καλό σημάδι για τους κυνηγούς θεωρείται η παρουσία φιδιών στην περιοχή γιατί, σύμφωνα με τη μυθολογία στην οποία πιστεύουν απόλυτα, τα φίδια είναι οι φυσικοί φύλακες του χρυσού. 
 
 

Καμιά πληροφορία δεν πρέπει να μένει ανεκμετάλλευτη. Οι πληροφορίες πού δέχεστε θα πρέπει να ταιριάζουν με την γεωγραφία του χώρου στον οποίο αναφέρονται. Οι λίρες είναι κριμένες σε σχετικά μικρό βάθος και αυτό γιατί οι συνθήκες απόκρυψης τους απαιτούσαν βιαστικές κινήσεις. Αν το μηχάνημα ανίχνευσης εντοπίσει κενό, είναι πιθανό εκεί να υπάρχει κάποιος τάφος. Αν ψάχνετε κοντά σε ποτάμι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο λάθους και αυτό γιατί το υπόγειο νερό αλλά και η άμμος των ποταμών μπορεί θεωρηθεί από το  μηχάνημα σαν μέταλλο. 
Πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται κατά την ανασκαφή ενός θησαυρού και αυτό γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να είναι παγιδευμένος με εκρηκτικά ή νάρκες. Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύει η ζωή σας άμεσα, για αυτό καλό είναι να σκάψετε με προσοχή περιμετρικά του κιβωτίου, προσέχοντας για κάποιο σύρμα τεντωμένο ή χαλαρό. Αν είναι χαλαρό δεν πρέπει να το τραβήξετε, αν είναι τεντωμένο δεν πρέπει ούτε να το τραβήξετε, ούτε να το κόψετε. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις υπάρχει παγίδευση με μηχανισμό, κυρίως σε νάρκη. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε όταν σηκώσετε το κιβώτιο ή τον τενεκέ πού θα βρείτε, μια και υπάρχει περίπτωση να είναι παγιδευμένος με κάποιο μηχανισμό στην βάση του. Θα πρέπει να σκάψετε περιμετρικά λαγούμι, με μεγάλη προσοχή, ικανό να σας επιτρέψει να δείτε κάτω από την βάση του κιβωτίου. Τέλος να δείξετε, για τον ίδιο λόγο, προσοχή και όταν ανοίξετε το κιβώτιο. Βρείτε κάποια άλλο τρόπο να το ανοίξετε, εγώ θα σας πρότεινα να το κόψετε από τα πλάγια. Σε γενικές γραμμές ο κίνδυνος για εκρηκτικά βρίσκετε σε αποκρύψεις πού έχουν γίνει από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και μετά. 
Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για το ενδεχόμενο να συναντήσετε και κάποιους άλλους πού βρίσκονται στην περιοχή, για τον ίδιο λόγο με εσάς. Συνήθως δεν έχουν τις αγνότερες των προθέσεων και το πιο πιθανό είναι να έχουν και όπλα. Σε τέτοια περίπτωση φύγετε μακριά.


 
 
Η ραβδοσκοπήση αποτελεί την παλαιότερη μέθοδο εντοπισμού. Συνήθως ο ραβδοσκόπος χρησιμοποιεί μία ξύλινη διχάλα ή ένα μεταλλικό σύρμα. Η ραβδοσκοπήση απαιτεί ικανότητες από αυτόν που την χρησιμοποιεί.

Μια παρόμοια μέθοδος εντοπισμού βασίζετε σε μεταλλικά, συνήθως αλουμινένια, σωληνάκια, όπως αυτά μιας κεραίας τηλεόρασης, πού μέσα τους περιέχουν σύρματα μετάλλων, όπως χρυσός, άργυρος και χαλκός. Τα σωληνάκια αυτά στην μία τους άκρη είναι πεπλατυσμένα, ώστε να συγκρατούν τα σύρματα πού φέρουν στο εσωτερικό τους και έχουν εγκοπή. Χρησιμοποιούνται σε τετράδες και χρειάζονται δύο άτομα. Κρατάνε από ένα σωληνάκι σε κάθε τους χέρι παράλληλα και τα ενώνουν στις άκρες τους από τις εγκοπές. Αν υπάρξει πολύτιμο μέταλλο κρυμμένο, τα  σωληνάκια θα σχηματίσουν βέλος, δείχνοντας το σημείο. Αν διασταυρώσετε από τρία διαφορετικά σημεία βρίσκετε το ακριβές σημείο εντοπισμού. Αν δεν υπάρχει πολύτιμο μέταλλο, τα σωληνάκια δείχνουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Η μέθοδος αυτή δεν απαιτεί ικανότητες ραβδοσκόπου.
Οι κλασικοί ανιχνευτές μετάλλων λειτουργούν με υπέρηχους οι οποίοι αντανακλώνται από τα μέταλλα του υπεδάφους και επιστρέφουν. Οι σύγχρονοι ανιχνευτές διαθέτουν οθόνη με ενδείξεις και χαρακτηριστικά όπως διαχωρισμό μετάλλων, ένδειξη ποσότητας και βάθους. Συνήθως εντοπίζουν σε μέγιστο βάθος από 1.40 μέχρι 1.70 μέτρα και τα χαρακτηριστικά και η αξιοπιστία τους είναι ανάλογα με την τιμή απόκτησης τους.
Άλλη κατηγορία μηχανημάτων είναι τα μαγνητικά. Έχουν τη μορφή τετράγωνου κουτιού με κεραίες ή με οθόνη και καλύπτουν μια περιοχή σε μεγάλη απόσταση. Είναι τα πιο σύγχρονα και ακριβά μηχανήματα.
 
Επιπλέον σχόλια για εύρεση θησαυρού
Οι Τούρκοι κατά την ανταλλαγή τους το 1923 έθαψαν τις λίρες που είχαν αρκετά βαθιά διότι η αποχώρηση τους από εδώ έγινε οργανωμένα και με τάξη. Δηλαδή είχαν το χρόνο να βρουν ένα καλό σημείο για θάψιμο κα να κάνουν έναν σωστό χάρτη. Τις λίρες δεν τις έπαιρναν μαζί τους για καθαρά λόγους ασφάλειας. Έτσι σήμερα είναι δύσκολα να εντοπιστούν τούρκικες λίρες χωρίς ακριβείς λεπτομέρειες. 
Αντίθετα οι Έλληνες της Μικρά Ασίας αποχώρησαν άτακτα και έθαψαν τους θησαυρούς τους πρόχειρα και σε μικρό βάθος (σκάψιμο ως το γόνατο). Συνέπεια αυτού είναι οι λίρες αυτές να έχουν ήδη βρεθεί από τους Τούρκους. Μια άλλη κατηγορία λιρών είναι οι αντάρτικες για τις οποίες έγινε ήδη αναφορά από άλλους. 
Τέλος υπάρχουν και οι εβραϊκές λίρες που βρίσκονται (μάλλον βρισκόντουσαν) κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Επειδή οι Γερμανοί στην κατοχή μάζεψαν όλους τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης (περ. 50000) οι τελευταίοι έκρυψαν βιαστικά τους θησαυρούς τους μέσα στα σπίτια τους ή στα οικόπεδά τους που βρισκόντουσαν στο κέντρο της πόλης. Οι Εβραίοι όμως δεν επέστρεψαν (εκτός από λίγους) και τα σπίτια έμειναν κενά. Αργότερα με την ανοικοδόμηση της πόλης (αντιπαροχή 1955-1970) αρκετοί εργολάβοι οικοδομών κατά την κατεδάφιση των παλαιών εβραϊκών σπιτιών ανακάλυψαν τις κρυμμένες λίρες. Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι απλοί εργάτες που πλούτισαν με αυτό τον τρόπο επειδή έτυχε αυτοί να βρουν τις λίρες και να πάνε το βράδυ να τις πάρουν. Κρυψώνες για αυτές τις λίρες ήταν κάτω από τα σανίδια ή μέσα στους τοίχους.

Ενοικίαση ανιχνευτών χρυσού