Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΒΕΡΓA ( Ι ) ΤΑΛΑΝΤΟΣΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD PROTEYS (Extra slim)

ΒΕΡΓA ( Ι ) ΤΑΛΑΝΤΟΣΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - GOLD PROTEYS  (Extra slim)    ΤΙΜΗ 130 €

Διαθέσιμη σε δυο τύπους ( χρυσό – ασήμι )

H βέργα ραβδοσκοπίας( Ι ) GOLD PROTEYS   είναι κατασκευασμένη από ευγενή μέταλλα για μεγαλύτερη ευαισθησία στην λήψη και τον εντοπισμό των εκπομπών των θαμμένων μεταλλικών αντικειμένων.

Λειτουργεί με την μέθοδο των ταλαντώσεων , και εντοπίζει με μεγάλη ευκολία όλα τα μέταλλα με εξειδίκευση στον εντοπισμό των ευγενή μετάλλων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό  )   .

Η υψηλής ευαισθησίας της βέργα, επιτρέπει τις εύκολες κινήσεις ακόμα και της ελάχιστης ραβδοσκοπικής αντίδρασης  όπως σε πολύ μικρούς στόχους ακόμα και σε πολύ μεγάλο βάθος και απόσταση  .
Η ευθεία βέργα ( Ι ) ταλάντωσης είναι ένα επαγγελματικό όργανο ανίχνευσης και απευθύνεται σε ερευνητές που θέλουν ξεκάθαρες ενδείξεις για το βάθος και την απόσταση του κάθε στόχου που ερευνούν .
H βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD PROTEYS   κατασκευάστηκε με έναν έξυπνο σχεδιαστικό τρόπο , σε συνδυασμό με τα ευγενή μέταλλα  κατασκευής  δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει πολλούς τρόπους και τεχνικές ανίχνευσης στόχων  .

Η βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD PROTEYS   αποτελείτε από τρία μέρη, την λεπτή και ελαφριά   λαβή ,και δυο τμήματα της κεραίας , όπου συνδέονται και αποσυνδέονται  μεταξύ τους με ειδικούς συνδέσμους για εύκολη και διακριτική μεταφορά, αλλά και για επιλεκτική μέθοδος έρευνας .

Η πρωτοποριακή σχεδιαστική κατασκευή της συγκεκριμένης βέργας  GOLD PROTEYS   την κατατάσσει στα ποιο εξελιγμένα ραβδοσκοπικά όργανα  που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες ερευνητές.
Η βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD PROTEYS   κάθε φορά που εντοπίζει έναν  στόχο  αρχίζει και κάνει κινήσεις ταλάντωσης με κατεύθυνση στην εκπομπή του στόχου, στην συνέχεια πλησιάζοντας τον στόχο η βέργα κάνει και κύλικες ταλαντώσεις μεγάλης κλίμακας.

Φτάνοντας ακριβός πάνω στον στόχο η βέργα κάνει μεγάλες κάθετες ταλάντωσης φανερώνοντας την ταυτότητα του αντικείμενου και το βάθος. Η χρήση αυτού του εξειδικευμένου ραβδοσκοπικού οργάνου ,δίνει μια μοναδική εμπειρία ανακάλυψης  στον χειριστή.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο πολύτιμο και επαγγελματικό είναι ο εύκολος εντοπισμός  των ΚΕΝΩΝ ,με αυτό το όργανο μπορούμε να εντοπίσουμε μια είσοδος σπηλαίου , πηγαδιού , τούνελ , κλπ, πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά από πολύ μεγάλη απόσταση.

Αγωγιμότητα
Η βέργα ( Ι )  ραβδοσκοπίας - GOLD PROTEYS   είναι ειδικά σχεδιασμένη να κάνει υψηλή αγωγιμότητα την στιγμή που συνδέεται με την παλάμη  του χειριστή  λαμβάνοντας την ενέργεια του σώματος μας , ακόμα  και  χωρίς να χρειάζεται επιπλέων ενέργεια με ενισχυτή ρεύματος  για να εντοπίσει ένα στόχο .

•    Ανίχνευση : Υψηλή ευαισθησία στο εντοπισμό θαμμένων και επιφανειακών στόχων
•    Κεραία : Με αποσπώμενα μέρη  , εύκολη και διακριτική μεταφορά και έρευνα
•    Λαβή :   Extra slim Λεπτή και ελαφριά για ξεκούραστη έρευνα  ,

Η βέργα ( Ι )  ραβδοσκοπίας - GOLD PROTEYS   έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και με  ενισχυτή σημάτων (  Gold –Silver  )για μεγαλύτερη αγωγιμότητα και ευαισθησία στην ερευνά των ευγενή μετάλλων αλλά και στον πολυτίμων λίθων .

Το σετ GOLD PROTEYS   περιλαμβάνει :
•    2 Βέργες  ( Γ ) ραβδοσκοπίας
•    1 Ενισχυτή βεργών 9 v - V.R.G 811
•    4 Βιβλία ραβδοσκοπίας  
•    2 Δήγματα μαρτύρων
•    Τσάντα μεταφοράς ( Προεραιτικά ΤΙΜΗ  49 € )
Εγγύηση
Η βέργα ( Ι )  ραβδοσκοπίας - GOLD PROTEYS   έχει γραπτή  εγγύηση εφόρου ζωής  καλής λειτουργιάς , σε περίπτωση ατυχήματος  από τον χειριστή επισκευάζεται  η αντικαταστείτε δωρεάν  .

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων : η Gold Detector –Alexopoulos  δίνει εγγύηση καλής λειτουργιάς, σε όλα τα ραβδοσκοπικά όργανα , και δίνει  την δυνατότητα στου πελάτες που δεν μείνουν ευχαριστημένοι  εντός 10 ημερών από την μέρα παραλαβής να επιστέψουν το ραβδοσκοπικό  όργανο,  και να πάρουν τα χρήματα τους πίσω . 

Gold Detector –Alexopoulos
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407
www.gold-detector.gr