Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Βέργες Γ ραβδοσκοπίας- GOLD IRIS

Βέργες Γ ραβδοσκοπίας- GOLD IRIS   ΤΙΜΗ 95 €

( Διαθέσιμο σε δύο τύπους χρυσό – ασήμι )

οι βέργες  Γ GOLD  IRIS   είναι κατασκευασμένες από ευγενή μέταλλα  σε λεπτή γραμμή κατασκευής  για μεγαλύτερη ευαισθησία στον εντοπισμό μικρόν στόχων ( κοσμήματα , δακτυλίδια , λύρες , ψήγματα χρυσού ,κλπ ) .

Η λεπτή λαβή που έχει κατασκευαστεί αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο το κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο στο να εντοπίζει αμέσως  χωρίς προθέρμανση , μικρούς στόχους από μεγάλη απόσταση και βάθος με εξειδίκευση σε εσωτερικούς χώρους( σπήλαια ,πηγάδια ,σήραγγες,τούνελ )  .

οι λεπτές κεραία αυτού του ραβδοσκοπικού οργάνου  αντιδρούν αμέσως με κινήσεις κατεύθυνσης   και εντοπισμού , σε στόχους ευγενών μετάλλων  (χρυσό ασήμι , χαλκό , ορείχαλκο  ) δίνοντας στον χειριστή γρήγορες κατευθύνσεις πραγματικών στόχων ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες  .

Ο συνδυασμός των ευγενών μετάλλων κατασκευής με παράλληλα τον λεπτό σχεδιασμό κατασκευής,του δίνει την δυνατότητα να εντοπίζει αμέσως έναν στόχο  στον περιβόλων χώρο που ερευνούμε με ξεκάθαρες ενδείξεις στον διαχωρισμό των μέταλλων που επιθυμούμε.

Βάθος  : οι βέργες Γ GOLD IRIS εντοπίζουν στόχους σε βάθος έως και 10 μέτρα ακόμα και πολύ μικρά αντικείμενα  .

Απόσταση :οι βέργες Γ GOLD IRIS λόγο της υψηλής ευαισθησίας  που έχουν κατασκευαστεί μπορούν να λάβουν τις εκπομπές των μεταλλικών αντικειμένων από μεγάλες αποστάσεις που ξεπερνούν τα 1000 μέτρα .

Εγγύηση Ποιότητας :Η βέργα (Γ ) GOLD IRIS έχει εγγύηση 2 χρόνια .

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων : η Gold Detector –Alexopoulos δίνει εγγύηση καλής λειτουργιάς, σε όλα τα ραβδοσκοπικά όργανα , και δίνει την δυνατότητα στου πελάτες που δεν μείνουν ευχαριστημένοι  εντός 10 ημερών από την μέρα παραλαβής να επιστέψουν το ραβδοσκοπικό  όργανο, και να πάρουν τα χρήματα τους πίσω . 

Το σετ GOLD  IRIS περιλαμβάνει :
•    2 Βέργες  ( Γ ) ραβδοσκοπίας
•    1 Ενισχυτή βεργών 9 v - V.R.G 811
•    4 Βιβλία ραβδοσκοπίας  
•    4 Δήγματα μαρτύρων
•    Τσάντα μεταφοράς ( Προεραιτικά ΤΙΜΗ  49 € )

Gold Detector –Alexopoulos
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407
www.gold-detector.gr