Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΒΕΡΓΕΣ ( Γ ) ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD IPPON

 ΒΕΡΓΕΣ ( Γ ) ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ  GOLD  IPPON  - ΤΙΜΗ 170 €
Αποσπώμενες βέργες Γ  ραβδοσκοπίας

Οι βέργες  Γ ραβδοσκοπίας  GOLD  IPPON  είναι σχεδιασμένες με αποσπώμενα μέρη που συνδέονται μεταξύ τους με ειδικούς βιδωτούς  συνδέσμους , για εύκολη  και διακριτική μεταφορά, ο χειριστής μπορεί να έχει πάντα μαζί του το σετ των βεργών μια που ο όγκος και το μέγεθος των βεργών αποσπάτε ,και γίνεται πολύ μικρός με δυνατότητα να χωρεί ακόμα και στην τσέπη του χειριστή .

Η επανασύνδεση των βεργών είναι πολύ εύκολη  και γρήγορη , δώνοντας στον χειριστή την δυνατότητα για εύκολη  και διακριτική έρευνα με ένα ραβδοσκοπικό όργανο υψηλών προδιαγραφών. 
   
Η ελαφριά και η λεπτή κατασκευή του οργάνου προσφέρουν στον χειριστή τον άμεσο εντοπίσω του κάθε στόχου , Οι βέργες  Γ ραβδοσκοπίας  GOLD  IPPON  είναι κατασκευασμένες με ευγενή μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας και λαμβάνουν εκπομπές θαμμένων αντικειμένων ακόμα και σε δύσκολες εδαφικές καταστάσεις .

Οι λεπτές κεραίες που έχει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο , το κάνουν να αντιδρά στιγμιαία στον κάθε στόχο χωρίς προθέρμανση, το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο αντιδρά διαφορετικά στο κάθε θαμμένο  μέταλλο που εντοπίζει στο έδαφος , έτσι ο χειριστής μπορεί να καταλαβαίνει αμέσως των διαχωρισμό αλλά και την αξιοπιστία του στόχου.

 Οι βέργες  Γ ραβδοσκοπίας  GOLD  IPPON  είναι ένα ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να προσφέρει στον χειριστή  πολλές δυνατότητες  ανίχνευσης και τεχνικές πάνω στην έρευνα    .Τα αποστωμενα μέρη του οργάνου μπορούν να συνδεθούν με διαφόρους τρόπους, το μήκος των κεραιών ρυθμίζετε κατά επιλογή του χειριστή .

 Οι βέργες  Γ ραβδοσκοπίας  GOLD  IPPON  μπορούν να εντοπίζουν στόχους σε μεγάλες αποστάσεις και σε μεγάλο βάθος , η λεπτή γραμμή σχεδιασμού των βεργών έχει γίνει για να έχουν πολύ υψηλή αγωγιμότητα  ακόμα και σε πολύ μικρά αντικείμενα .

Εγγύηση
Η βέργα ( Ι )  ραβδοσκοπίας - GOLD  KRONOS  έχει γραπτή  εγγύηση εφόρου ζωής  καλής λειτουργιάς , σε περίπτωση ατυχήματος  από τον χειριστή επισκευάζεται  η αντικαταστείτε δωρεάν  .

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων : η Gold Detector –Alexopoulos  δίνει εγγύηση καλής λειτουργιάς, σε όλα τα ραβδοσκοπικά όργανα , και δίνει  την δυνατότητα στου πελάτες που δεν μείνουν ευχαριστημένοι  εντός 10 ημερών από την μέρα παραλαβής να επιστέψουν το ραβδοσκοπικό  όργανο,  και να πάρουν τα χρήματα τους πίσω . 

Βιβλία δωρεάν
Με την αγορά οποιοδήποτε ραβδοσκοπικού οργάνου λαβώνεται εντελώς δωρεάν τέσσερα συγγράμματα  ,  ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ  , ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ,  ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ , ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,
Και τα τέσσερα  συγγράμματα είναι από εμπειρίες  του Αντώνη Βλάχου  και περιέχουν όλα εκείνα τα μυστικά για μια επιτυχημένη  έρευνα αλλά και τις τεχνικές που θα μας οδηγήσουν  στην απόκτηση της εμπειρίας και της γνώσης στο μυστικό μονόπατη της έρευνας.

Το σετ GOLD PROTEYS   περιλαμβάνει :
•    2 Βέργες  ( Γ ) ραβδοσκοπίας
•    4 Βιβλία ραβδοσκοπίας  
•    2 Δήγματα μαρτύρων

Gold Detector –Alexopoulos
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407
www.gold-detector.gr